Campagne ‘Word Scheidsrechter’

Campagne ‘Word Scheidsrechter’

Zoals elk jaar start er in september een nieuwe cursus om “scheidsrechter” te worden. Nieuw dit jaar is dat de cursussen voortaan gegroepeerd worden op drie locaties in West-Vlaanderen. Vroeger stonden alle scheidsrechtersverenigingen zelf in voor de opleiding, maar nu werd er voor gekozen voor een gezamenlijke aanpak.

Dit jaar gaan de cursussen voor onze provincie door in Brugge, Kortrijk en Ieper, telkens op zaterdag van 9u tot 12u30 en dit op 19 en 26 september en 3 oktober. Voor Oost-Vlaanderen zullen deze plaats vinden in Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas. Voor andere provincies kunt u de Facebookpagina raadplegen. Zo kunnen de cursisten kiezen welke locatie er voor hen het meest geschikt is.

Gedurende drie zaterdagvoormiddagen krijgen ze dan alle regels en werkwijzen uitgelegd zodat ze, na het slagen voor het examen, kunnen starten als scheidsrechter.

Ook nieuw dit jaar is dat alle scheidsrechtersverenigingen voortaan samen op zoek gaan naar nieuwe kandidaten. Waar vroeger alle verenigingen hun eigen lokale campagne opzetten, is er nu afgesproken om voortaan samen één grote campagne te lanceren. Met een Facebookcampagne en affiches wil men zoveel mogelijk mensen aansporen om te proeven van deze geweldige hobby. Inschrijven kan via deze website. Uiteraard zijn er mooie voordelen aan deze fantastische hobby verbonden, die kunt u hier nalezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *