Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

Nog even en de eerste helft van het seizoen zit er alweer op! Er staan nog twee wedstrijden op het programma en dan nemen ook de refs even pauze. De eerstvolgende ledenvergadering is in januari en dan is er traditiegetrouw onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dit seizoen is dit op 15 januari 2016 om 19u30 in ons lokaal ’t Kraeyenhof.

We maken van de gelegenheid gebruik om even het programma en het menu voor te stellen:

NieuwjaarsreceptieIedereen wordt verwelkomd met hapjes en een aperitief. De voorzitter zal het officiële gedeelte kort houden, zelfs nog korter dan vorig jaar! Daarna zorgt onze sponsor opnieuw voor een lekkere maaltijd. Dit jaar koos het bestuur voor Orloffgebraad met gratin aardappeltjes. Daarbij horen natuurlijk ook een aantal warme sauzen en warme groentjes. Iedereen krijgt van ons twee drankbonnetjes. Afsluiten doen we met een ijsbuche, koffie en pralientjes.

Iedereen die wil, kan zich inschrijven voor de prijs van €15 per persoon. Breng dus zeker je partner, familie en vrienden mee. Inschrijven kan bij onze secretaris, Sander Meyns, via mail (secretariaatkvsgo@gmail.com) of telefonisch (0476 38 67 27). Doe dit liefst voor 11 januari zodat ook wij alles goed kunnen plannen.

Wij hopen natuurlijk dat je nog niets hebt gepland op 15 januari en dat iedereen aanwezig kan zijn. We zorgen tijdens de receptie namelijk voor een verrassing voor alle leden en ereleden.

We wensen iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *