KVSGO werd 6de op de Finaledag in Oostende

KVSGO werd 6de op de Finaledag in Oostende

Ploegfoto Finaledag 2016Elk jaar wordt er een tornooi georganiseerd waarin de West-Vlaamse vriendenkringen het tegen elkaar opnemen. Dit jaar werd het door de Oostendse collega’s georganiseerd in sportpark De Schorre. Op 21 mei was het dan eindelijk zover en trok de KVSGO met 8 spelers en een ploegafgevaardigde richting Oostende. In de voormiddag stonden de poule-wedstrijden op het programme en speelden we tegen de vriendenkringen van Kortrijk en Veurne. We speelden telkens gelijk en ook in de shoot-outs kon onze vriendenkring het verschil niet maken. We eindigden uiteindelijk tweede in onze groep en mochten door naar de play-off 1 waarin werd gestreden voor de finaleplaatsen.

 

In de eerste wedstrijd na de middag speelden we tegen de vriendenkring van Menen. Opnieuw konden we niet winnen en moesten we het onderspit delven in de shout-outs. We waren dus jammer genoeg al vroeg uitgeschakeld voor de finale. Daarna troffen we opnieuw Veurne. We wonnen die wedstrijd waardoor we in een laatste wedstrijd tegen Kortrijk moesten spelen voor de 5e en 6e plaats.

We werden uiteindelijk 6e en we kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi. Onder het moto ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ zijn we trots op onze collectieve prestatie. Eerst en vooral willen we al onze spelers – Gregory, Danny, Christophe, Sander, Jens, Justin, Olivier en Jelle – en ploegafgevaardigde Eric van harte bedanken! Ten slotte willen we ook de vriendenkring van Ieper feliciteren met hun terechte overwinning en de vriendenkring van Oostende bedanken voor de schitterende organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *